Sierra Leone marathon 2017: wederom een succes!

Wauw, wat een geweldige week! Na maanden van trainen en fundraisen was het eindelijk zo ver: 170 internationale en 700 lokale deelnemers liepen mee voor Street Child! Dankzij de input van al onze geweldige hardlopers was de Sierra Leone Marathon dit jaar wederom een groot succes. Bij elkaar is er meer  dan €280.000 opgehaald voor onze projecten in Sierra Leone! 

De marathon zelf was slechts een onderdeel van het evenement. Daarvoor kregen de hardlopers de mogelijkheid om Street Child’s projecten te bezoeken. We zijn langs geweest bij verschillende scholen die Street Child heeft opgezet, in stedelijke maar ook afgelegen gebieden. De hardlopers hebben meisjes ontmoet die door de ons Girls Speak Out programma nu naar school gaan en zijn op bezoek geweest bij een aantal familiebedrijfjes die door de support van Street Child zijn opgezet. 

Al met al, wat hebben we genoten van alle positieve energie! In dit geval, zeggen foto’s veel meer dan woorden. Hier de Sierra Leone Marathon 2017 in beeld: 

Helen Yeh